totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

3 aug. 2011

Saknat mig?

Nä jag har inte gått under jorden men det har funnits liiiite anant att tänka på den sista tiden än just denna blogg. Därför blev det helt torrt under juli månad men nu skall det kanske bli lite ändring på den saken.
En flytt är ju anledningen till att det inte har skrivits så mycket här. En flytt som vi båda trodde att det bara vara att flytta in och bo för det var ju så fräscht överallt.

Sen ser man lite annat. Det som skulle göras var att bygga en vägg för att ge Anton och Tilde varsitt rum men det blev även en uppriven och nymålad trappa, nymålad hall, nya träväggar i det helkaklade köket samt ett ommålat vardagsrum.
Även ytterdörrarna har gått från tegelrött till vitt och ett antal fönster har fått vitfärg istället för brunt.
Å visst har vi byggt väggen oxå.

Till på det har vi fått tre nya medlemmar till familjen. Hallo Kitty, Miley och Blixten har flyttat in i kaninburen bredvid och det tar ju så klart oxå sin tid men är oxå en plats för lite avkoppling på kvällen.

Så nu bär det av till Gotland för lite semester från semestern men väl hemma igen så skall det byggas ett tak över uteplatsen på framsidan och lite nya bänkskivor till köket.

Som sagt, det skulle "bara" byggas en vägg men det har ändå varit sjukt kul att få göra detta nya stället till sitt.

2 kommentarer:

Christian sa...

Ser fram emot att få se före- och efter-bilder här i bloggen sen.

Smurf sa...

Snyggt med vitt...