totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

26 nov. 2008

Sanning eller myt?

Fick detta på mail av en gammal kollega. Sanningen eller myt? Informera mig gärna om ni vet nått.

Mrs. Grazinski köpte en splitt ny husbil av märket Winnebago. På sin första utflykt med den nya bilen kör hon upp på motorvägen och lägger i cruise control i 120 km/h. Hon klättrar helt lugnt ur förarsätet och går till köksdelen för att göra sig själv en smörgås.

Inte helt oväntat åker husbilen av motorvägen och blir totalt skrot. Mrs. Grazinski stämmer Winnebago för att det faktiskt inte står instruktionsboken att man inte kan göra som hon gjorde.
Juryn gav henne $1,750,000 plus en ny husbil. Husbilsföretaget ändrade faktiskt i instruktionsboken efter denna Dom ifall att det fanns fler totala idioter som tänkte köpa husbil.

Som sagt. Sanning eller myt?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har hört en liknande om en gubbe som gick och la sig och sov och körde av vägen och tyvärr omkom, men det avslöjades på ett program på Discovery att det var myt, så då är säkert även detta myt.

Trots liknande sjuka historier om folk som stämt McDonalds för varmt kaffe, IBM för tangentbord som orsakar handledsskador och Philip Morris för att man kan få cancer av deras produkter, så lägger jag min röst för att detta är myt!

Anonym sa...

Förvåna mig inte om det skulle stämma....det är fel på folk....somliga mer...andra mindre.....sen finns kikki förståss (:

Anonym sa...

Det stämmer nog, finns mycket konstigt folk i Usa. se länken. http://www.snopes.com/autos/techno/cruise.asp