totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

20 apr. 2009

En alldeles vanlig lördagkväll.

Det var väl bara en tidsfråga innan det skulle brisera. Felet som vi gjort förut har återuppretpat sig och nu hände det igen.
När man gör som oss och stoppar in alla tomma papperspåsar från ICA och Willys under diskbänken blir det till slut ett visst tryck på rören. Samma rör som kommer från diskmaskinen och när trycket ökar från den så briserar bomben och utrymmet blir känt som Skånstas Niagrafalls.
Denna gång med utvatten från diskmaskinen. mmmm yummy.

Det värsta är att jag redan tidigare hört ljudet från vatten som droppar mot trä men inte reagerat för "det skall säker vara så".
20 minuter senare lät det likadant och då blev det blåsljusutryckning. Kan man har roligare en lördagskväll??
Vatten överallt och det blev till att rycka loss socklar och ut med gullfibret under diskbänken och för den som undrar, ja det kliar likförbannat blött som torrt.

Så nu står det så. Inget gullfiber eller socklar på diskbänken och det ser som ett nybygge men det verkar inte som om något blivit fuktskadat i alla fall.
Vad lärde vi oss av detta då.
Att vi inte skall stoppa in alla papperpåsar under diskbänken. Vi lägger dom nog på något annat ställe ett tag men sen blir det nog som vanligt igen och en ny vattenexplosion om ett halvår eller så.

1 kommentar:

Christian sa...

Dagens inköpstips
http://www.nimaab.se/se/art/vattenvarnare.php