totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

26 feb. 2011

Vem är Kajjan

Här börjar historien om Kajjan, eller Kaj-Anders Fjesberg som han egentligen heter. Han växte upp i Brötstorp utanför Skimmarlund i Skåne och hade en väldigt tråkig uppväxt.
Cement i sandlådan, bara grå Mekanobitar och gröna brandbilar. Som utflyktsmål åkte familjen för att kolla gatmålare dra streck på vägen mot Malmö och som godnattsaga fick Kajjan läsa uppslagsböcker.

Kajjan är utbiladad svetsare men p.g.a arbetsbrist och en lätt hälta som drabbar honom vid fuktigt väder då han i 20 års åldern trampade på en spik tvingade honom att sadla om och flytta till Nynäshamn.
Där gick han en datakörkortskurs och fick senare jobb inom ett statligt verk. Han gillar inte datorer och han hatar sin chef och de faktum att han inte ens är behörig att beställa inloggningsuppgifter från deras nätleverantör.

Kajjan är oxå nyligen skild och har två barn som han inte har någon kontakt med. Hans son är på turné i Europa då han ser det som sin livsuppgift att följa i Paris Hiltons fotspår från bar till bar och en dotter som utbildas till lindansare i Minsk.
Fast även om han bodde granne med dom skulle kontakten var obefintlig.

Kajjen är oxå en ofrivillig Youtube-kändis för det var han som kasta.

Kajjan hatar att jobba över men när han gör det ringer han elaka samtal och är dryg.
Kajjan ringde visst igår.

2 kommentarer:

Smurf sa...

Hahaha!
Med en sådan bakgrund kan man ju förstå att han är jävligt jobbig när han ringer. Jag menar "bara grå mekanobilar" kan ju sätta djupa spår...

Christian sa...

Världsklass! och jag ser fram emot hans nästa samtal, eftersom jag är 100% säker på att det inte drabbar mig... igen!