totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

7 apr. 2011

Flytten

Undrar hur många övergivna bloggar det finns i världen.
Soplundbloggen kan nog ganska lätt klassas som en sådan och det finns så klart stunder då man tänker att den skall läggas ner.
Näää hör jag allt att ni skriker men på allvar finns nog inte tiden som det tar att lägga på en blogg just nu.
För det är ju dags för mig och min lilla familj att flytta.
118 kvadrat skall bytas not 208 men för den saken skulle kommer det nog inte att bli så svårt att fylla det nya stället.
För när man börjar rota ibland det som finns i vårt hem och undanstoppat i diverse förråd börjar man undra varför man sparat just detta.

Ta en telefonbänk t.ex. Vem använder en telefonbänk idag. För er under 22 som läser detta är en telefonbänk en plats där man satt och pratade i telefon förr i tiden när luren satt fast med en sladd. Ja ni hörde rätt, en sladd och man var tvingad till ett ställe i huset för sitt telefonerande. Idag är väl ett handfat, köksbord eller en trappa desamma som en telefonbänk.

Helgen som kommer blir nog helg nummer fem i rad som det skall röjas och plockas för att göra snyggt för eventuella köpare. Utöver det så är det besiktningar till höger och vänster och någon form av tennisarmbåge har det blivit av alla kontrakt som skulle skrivas på.
Nä det där med att sälja och köpa hus gör jag nog inte fler gånger då förarbetet inte varit av denna världen. Fast den som väntar på nått gott..... kanske även kan vänta på mer blogginlägg.

1 kommentar:

Christian sa...

Hur gick det i helgen? Blir det någ deg till övers?