totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

12 juni 2012

Antiklimax

Som man laddat för matchen igår kväll. Nerver hela dagen och så slutar det som det gör.
Hela det svenska laget mer eller mindre ställer in skorna och tror att någon annan skall göra jobbet. Någon annan är ju så klart Zlatan men inte ens han kan göra allting själv.

Alla övriga såg ut som rädda höns och sprang mest och gömde sig så långbollarna haglade från Mellberg och Isaksson. Det fanns ingen tanke eller idé så hur Sverige helt plötsligt ledde är ett under.

Skönt, nu kanske det vänder och Ukraina får panik då hemmapubliken börjar lukta förlust.
Det blev tvärtom. Mellberg släpper Schevchenko som lätt får kvittera bara minuter senare och ytterligare några minuter senare släpper Zlatan samma Schevchenko som ur minimla vinkel knoppar in 2-1. Ett mål som inte gått in om Lustig bara följt det mantra som man lär sig på första fotbollsträningen, släpp aldrig stolpen!
Resten blev bara en lång pina i missade passningar och onödiga frisparkar och när läget väl kommer så är det Mellberg av alla träben i laget som får chansen.

Jaja det går så klart att gå vidare ändå men tufft lär det bli. Vi får hoppas på nonchiga britter mot revanschsugna svenskar.