totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

25 maj 2009

Som nytt.

Tänk vad mycket man kan göra med bräder och färg. När vi köpte vårat hus var det ett uterum till som helt ärligt talat såg ut som om det var tappat på plats från 200 meters höjd.
Det var en altan som var påbyggd och man började med ett skjutfönster som inte riktigt fick plats där det skulle och därför helt enkelt hängdes på utsidan av uterummet.

Det var inte heller riktigt lika långt som altanen så på sidorna om fönstret klippte man till delar av ett platstak som skruvades dit.
Det skriker ju inte direkt hög klass och på insidan så var det stående och liggande panel om vart annat och en matta som var spillbitar men det var i alla fall samma färg.

Förra sommaren panelades därför uterummet om i samma virke som på huset plus att vi satte det en bit ut så fönstret såg ut som en del av uterummet och vi panelade med samma bredvid fönstret och genast såg det inte längre ut som en skum pundarkvart.
Så denna vår var det insidans tur att fräschas upp. Ny panel som naturligtvis blev skitsnyggt i vitt och en ny svart heltäckandematta gjorde så att vi helt plötsligt fått ett rum till att vara i.


Klicka på bilden för att se lite bättre.

Inga kommentarer: