totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

27 mars 2010

V är tillbaka

De flesta som läser denna blogg kommer väl ihåg V som gick under 80-talet. Ödlorna förklädda till mäniskor kom till vår planet och förklarade på knackig svenska för oss att "var inte rädda" men sedan bara var där för att rensa vår planet på vatten.

Serien gick först i fem delar på en och en halv timme men även denna serie föll i Twin Peaksfällan och ödlorna kom tillbaka. Ja, jag vet att V kommer före Twin Peaks och det borde heta V-fällan men nu e de som det e.

På den tiden så satt man som klistrad framför de helt galna och fantastiska specialeffekterna och man förundrades över det faktum att ett laserskott kostade sjutusen spänn. Fatta hur mycket pengar sjutusen var när man var 9 år gammal och det var ju inte bara ett skott som avfyrades i jakten på motståndsrörelsen.

Serien kommer nu tillbaka i en ny version och det är Canal Plus som kör den vilket betyder att det inte dröjer länge innan den kommer till TV4.
Man hoppas ju att specialeffekterna har blivit lite bättre eller vad sägs om följande.
Känsliga tittare varnas och jag skojar inte för hon skall faktiskt käka upp en hamster och är du specialeffkets-nörd kan det oxå framkalla visst illamående.

1 kommentar:

Christian sa...

Underbart...
Så som jag har längtat...

(Kolla mitt blogginlägg ifrån torsdagen den 21 maj, kl.00:24)