totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

9 feb. 2010

Taken, 180 procent action

Brukar inte komma med filmrecensioner men igår såg vi en riktigt bra rulle.
Taken med Liam Nesson som gamla yrkesmördare åker till Paris för att hitta sin kidnappade dotter. Det var 180 % action från början till slut då han åker genom staden och bitchslappar alla sina motståndare så dom erkänner samtidigt som man en måndagkväll inte behövde lägga ner allt för mycket tankearbete på storyn.

Vi hyr alla våra filmer via lovefilm.se. Något jag kan rekommendera om man som vi inte riktigt vet när man har tid att kolla film. Man loggar in via deras sida. Väljer vilka man vill se och dom skickar hem till oss inom någon dag utan krav på när den skall skickas tillbaka och när man skickar tillbaka den så får man nästa film på listan.

På tal om internet. Vi kollade ju som sagt var på Taken igår och jag kände så väl igen dottern. Nu är ju detta inget problem då man efter filmens slut går in på IMDB.com och saken e biff. Det var hon som var med i LOST som var kär i sin halvbror som förlorade benet och sedan dog och sedan blev hon kär i den där snubben från Irak men sen blev hon skjuten av misstag.

Så hur gjorde man då innan internet?
Man vankade av och an som den värsta professor Baltazar men till skillnad från honom kom man inte på och det slutande med att man gick och la sig men kunde inte somna för man och sen var dagen efter förstörd.

1 kommentar:

Christian sa...

Taken är en riktigt bra film. Gillade den starkt.
Kan även rekommendera Mr. Brooks med Kevin Costner. Lite creepy!