totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

19 jan. 2009

Så var det gala igen

Nytt år och galorna avlöser varandra.
Först ut var Grammisgalan och den e ju lite pinsam. Fulla musiker som skriker och pekar på alla i publiken som dom känner när dom kommer upp på scen och blir sen sura när polisen kommer och stör deras firmafest. Åker fast till råga på allt och talar ut i pressen efter det.
Vi har oxå firmafest i bland och vi får inte heller knarka!!

Sen guldbaggen. Här är väl den största klubben för inbördes beundran för det gäller att göra en så djup film som möjligt så det kan bli pris för vem, och var ärliga nu, hade hört talas om "Maria Larssons eviga ögonblick" eller vad den hette.
Den e säkert fatastisk på alla sätt och vis men när sen en film som Arn då tar hem publikens pris då den inte ens är nominerad som bästa film gör väl att det hela bör tänkas över.

Så i kväll idrottarna. Säger bara Björn Ranelid. Nån som hörde vad han sa för jag gjorde det då inte. Robert Gustafsson som Per Gessle var klockren och det behövdes mycket humor ikväll då idrottsåret var så där.

1 kommentar:

Anonym sa...

Själv fick jag tokspel och skrek rakt ut när jag såg att det var ytterligare en gala! Dom får ju medaljer när dom vinner räcker inte det? Finns det inga vanliga hederliga mord att glo på istället?