totalt - denna månad - denna vecka - totalt i dag - online

29 jan. 2009

Skön comeback.

Satt igår och kollade på Knight Rider.
Inte den gammla från 80-talet med the David Hasselhoff i huvudrollen utan den helt nya där visserligen the Hoff var med men i en betydligt mindre roll.

Nya KITT

Kanske var det så att min kropp och hjärna var slutkörd av innebandy som gjorde att jag faktiskt tyckte att det var helt ok eller så var det så att minnet från 80-talet var så starkt att man inte dömde den nya serien så hårt.
Man satt ju som klistrad vid TV-apparaten för att följa Michael Knight och hans bil KIT på sköna äventyr.
Den nya bilen heter naturligtvis oxå KITT fast med två T och dess förare är naturligtvis herr Hoffs son som han inte träffat på många år och ja, man backar ur bilen på vägen men inte från en lastbil utan från ett Hercules plan.
Det går framåt i utveckligen.

På tal om comeback så bläddrade jag förbi en annan serie nämligen Dirty, sexy money på femman och fick då se en annnan ikon från fast denna gång från 90-talet.
Nämligen världens vackraste lik Laura Palmer från Twin Peaks.
En serie som man tog liiiiite för långt och började blanda in dvärgar som talade baklänges och lekte med korthus i andras drömmar.
Sheryl Lee som hon heter på riktigt har då inte jag sett i något annat och även om hon enligt IMDB gjort massor så kommer nog denna serie att passera obemärkt.

Inga kommentarer: